25 Mayıs 2018 Cuma

ALİ ABALI "Demokratlar Kulübü Kadim Genel Sekreteri) BU GÜN (25 Mayıs 2018- Cuma) VEFAT ETTİ

ALİ ABALI
VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

Ali Abalı, 
(1930 Fethiye, 25 Mayıs 2018 Ankara)
Türk spor adamı, Gazeteci – Yazar; Demokratlar Kulübü Genel Sekreteri
İktisadi Ticari İlimler Akademisi mezunu. Daha Okul çağlarında spor yaptı. 1963 yılında Tenis Federasyonu üyesi idi. 1966 yılında Masa Tenisi Federasyonu'nun kuruluşunda bulundu ve ilk (kurucu) başkanlığını yaptı. 1971 yılında Akdeniz Oyunları İcra Kurulu üyeliğini büyük bir başarıyla ifa etti. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nda Danışmanlık, 1973-1976 yılları arasında Beden Terbiyesi Genel Müdürlüğü'nde Merkez Danışma Kurulu üyeliği ile TSYD Ankara Şubesi Başkanlığı ve Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeliği görevlerinde bulundu. 1985-1993 yıllan arasında tekrar Masa Tenisi Federasyonu Başkanlığı'nı üstlendi. Masa tenisinin Türkiye'de yaygınlaşmasında büyük katkıları oldu. 
En son ve en uzun süreli görevi;
Çok büyük bir vefa ve fedakârlıkla yıllarca yürüttüğü ve bu alanda çeşitli plâket, takdir ve ödüllere lâyık görüldüğü Demokratlar Kulübü Yönetim Kurulu Üyeliği ve Genel Sekreterliği idi.
Başta kederli ailesi, elemli dostları, yakınları, arkadaşları, bütün sevenleri, tanıyanları ve mümtaz camiamıza başsağlığı; Merhuma Allah(CC)’dan rahmet ve mağfiret dileriz. Nur, huzur ve ışıkları içinde olsun. 

ÖNEMLİ NOT: 

Cenaze merasimi ve ebedi istirahatgâhına tevdiî için, sevgili ve değerli oğlunun Amerika’dan gelmesi beklenmektedir. Karar verildiği ve tarih belli olduğunda; Demokratlar Kulübü tarafından açıklama yapılacak ve kamuoyuna bilgi verilecektir. 

TAZİYE İÇİN:
TEL: 0 532 288 42 42 
e.MAİL: hakanayhanyilmaz@gmail.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder